uppdatering

Hej!
Jag trivs jättebra i den nya familjen, hur bra som helst.
Idag så sjöng jag "last christmas" på gitarrprovet, sjöng och spelade! Det gick förvånadsvärt väldigt bra och slutbetyget i gitarr hamnade på A!
Sedan efter skolan så åkte jag och Sam och köpte en pizza! Efter det så åkte vi hem, åt lite pizza och spelade Halo. Jag chillade lite på datorn efter det och pratade med gustav!
Lite senare på dagen så hängde jag med Julie och handlade mat! Det var roligt, vi köpte mycket, och jag såg hela frukostflingor gången. det fanns sjukt mycket olika flingor.

Efter det så chillade jag lite på daotrn igen, jag gick upp och åt och umgås med familjen! Sams pappa Steve lärde mig hur man spelar ett casinospel som jag inte kommer ihåg namnet på och visade hur man spelar proffesionell black jack. Dessutom lånade han en bok till mig som heter "super system" - 600 sidors bok om poker! Det du pappa :)
Det sista som hände var att jag badade Jacuzzi, pratade med Sam och såg ett avsnitt av en tv-serie med Julie(sams mamma)

Jag har haft en superbra dag, och det känns bättre än vad det har gjort på länge!

Saknar er!

KOMMENTERA HÄR!

TYCK TILL!

NAMN:
Spara dina uppgifter till nästa gång?

EMAIL:

URL:

Kommentar:

Trackback
Jag är Petter och jag ska till Denver, CO som ligger i USA som utbytesstudent året 10/11. Jag bloggar om high school och om hur det är att bo med min nya Amerikanska familj, Familjen Clifford.